Välkommen till Ekvalita!

Vår breda kunskap grundar sig på akademisk forskning och 20 års erfarenheter av praktiskt arbete med frågor kring jämställdhet, mångfald och inkludering.

Vi tror på, och vi stöder den kraft som, nya insikter kan ge i ett förändrings- och utvecklingsarbete. Därför vill vi erbjuda våra kunder nya perspektiv genom stöd av jämställdhets- och jämlikhetssarbete.

Information om Ekvalitas arbete inom utbildningssektorn finns under Utbildningsmiljöer.Aktuellt

photo-1517245386807-bb43f82c33c4

Ekvalitas nya hemisda lanserad!

Vi har äntligen lanserat uppdaterade hemsidor både för företag och organisationer samt utbildningsmiljöer! Vi uppdaterar hemsidan kontinuerligt, vilket kan betyda att alla länkar inte fungerar direkt!

Berätta gärna om det är något du önskar att vi delar med oss på våra hemsidor som kunde hjälpa dig framåt i ditt förändringsarbetet. Maila oss på info@ekvalita.fi

Boken Skapa plats – en normutmanande bok för en mer inkluderande skola har tagits fram inom ramen för projprojektetct Vem é man? – maskulinitet i skolor. Boken består av teori, tips och praktiska övningar för att stödja undervisningsarbetet och förändra begränsande normer med sikte på jämställdhet och likabehandling i skolan.

Läs mera och beställ boken här.

Ekvalitas hemsidor för utbildningssektorn hittar du via denna länk.

photo-1516397281156-ca07cf9746fc

Onlineutbildningar och workshops

I det här undantagstillståndet vill vi påminna  om att vi också finns tillgängliga för er online. Vi har erfarenhet av att jobba över olika plattformar.

Det betyder att vi kan fortsätta att aktivera era deltagare med ny kunskap – men också ögonöppnande uppgifter och aha-övningar i realtid. Forskning visar att stress bidrar till en försämring av arbetsklimatet och att vi dessutom blir mer stereotypa i vårt handlande.

Vi går gärna in förebyggande och ger tips och inspiration om hur ni kan fortsätta upprätthålla en inkluderande arbetsmiljö i tider som dessa.

Boka oss direkt via vår VD Malin per e-post malin.gustavsson@ekvalita.fi eller per telefon 045 128 9878.

EKVALITA

Hauhovägen 6A 1A
00550 Helsingfors

VD Malin Gustavsson
+358 45 128 9878

malin.gustavsson@ekvalita.fi

Ekvalitas utbildningsteam utbildning@ekvalita.fi 

Ekvalitan koulutustiimi koulutus@ekvalita.fi

FO-nummer: FI2192609-9

Förlagsbeteckning: 978-952-69405

© 2024 Ekvalita

Site Powered By SA Partners

[polylang]
Receive the latest news

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles