Yhteystiedot

malin@ekvalita.fi
+358 45 128 9878

LinkedIn @MalinGustavsson

Perustin Ekvalitan vuonna 2008, koska halusin työskennellä kokopäiväisesti suurimman intohimoni – muutostyön – parissa.

 

Yhä edelleen haluan olla mukana tekemässä yhteiskunnasta osallistavampaa ja oikeudenmukaisempaa uusien innovatiivisten menetelmien avulla.

Koen tasa-arvo- ja moninaisuustyön olevan käännekohdassa, jossa vaaditaan uudenlaisia toimintatapoja. Työmarkkinat ja käsitys siitä, miten hyvinvointia tulisi edistää ovat jo muuttuneet. Minua inspiroivat työssäni sellaiset ihmiset, jotka eivät pelkää oman organisaationsa kriittistä tarkastelua, vaan haluavat kuunnella niin työntekijöitä kuin asiakkaitakin reilumman työyhteisön luomiseksi.

Haluan tukea kaikkia organisaatioita, jotka ovat tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuskysymyksissä päättäneet jättää taakseen vanhat ajatukset ja ottaa sen sijaan haltuun uusia toimintatapoja. 

Vahvuuteni on haasteiden tunnistaminen ja käytännönläheisten ratkaisujen tarjoaminen. Näin ratkaisut tukevat organisaation strategista työtä.

Oman ammatillisen kehittymiseni kannalta keskeistä ovat verkostot ja muiden toimijoiden kohtaaminen eri yhteyksissä. Vaihdan mielelläni ajatuksia ja ideoita pohjoismaisten ja eurooppalaisten kollegoideni kanssa, ja näin pystyn kehittämään uusia tapoja ja menetelmiä tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusasioiden parissa työskentelyyn.

Minulla on lähes 20 vuoden kokemus näiden kysymysten parissa työskentelystä eri konteksteissa ja erilaisilla painopisteillä. Toivon, että osaamiseni ja kokemukseni on kullanarvoista sinulle, joka tarvitset inspiroijaa tai moderaattoria, jonka huomion keskipisteenä on aina muutos ja tulevaisuus.

Varaa keskusteluaika kanssani, niin jutellaan tarkemmin siitä, kuinka voin olla avuksi juuri sinulle ja omalle organisaatiollesi. Kuulemisiin!

EKVALITA

Hauhovägen 6A 1A
00550 Helsingfors

VD Malin Gustavsson
+358 45 128 9878

malin.gustavsson@ekvalita.fi

Ekvalitas utbildningsteam utbildning@ekvalita.fi 

Ekvalitan koulutustiimi koulutus@ekvalita.fi

FO-nummer: FI2192609-9

Förlagsbeteckning: 978-952-69405

© 2024 Ekvalita

Site Powered By SA Partners

[polylang]